Yrityksemme

Hoitokalusteet, -laitteet ja ortopediset tuotteet

Tuomme maahan ja markkinoimme terveyden- ja sairaanhoitoalan hoitokalusteita, -laitteita, ortopedisia ortooseja, hoitotuotteita ja instrumentteja. Yrityksemme sijaitsee Vantaalla, josta käsin toimitamme tuotteita ympäri Suomen.

Laaja valikoima hoitoalan tuotteita vaativaan käyttöön

Tarjoamme yli 90 vuoden kokemuksella käyttöönne laajan tuotevalikoiman, jonka erikoisosaaminen on kunnia-asiamme. Asiakkaitamme ovat sairaalat, terveys- ja kuntoutuskeskukset, yhteisöt ja hoitoalan yritykset. Ystävälliseen ja kattavaan palveluumme kuuluvat myös käyttökoulutukset ja määräaikais- sekä muut huoltotyöt. Tuotteemme ovat laadukkaita, teknisesti sekä kliinisesti testattuja ja edustavat alan edistyksellisintä huipputasoa. Katso lisää tuotteidemme käytöstä: akillesjänne repeämä, jalan laskimotukoksen hoito ja nilkkamurtuman hoito.

Verensokerin mittaus

Valikoimaamme kuuluvat

– VADOplex -av-impulssipumppu
– VACOPED-jalkaortoosit
– VACOPED Achill -akillesjänneortoosit
– VACOHAND-käsiortoosit
– CAMOSHOULDER-olkapääortoosi
– GERLACH-jalkahoitokalusteet
– GERLACH-jalkahoitolaitteet
– GERLACH-jalkahoitoinstrumentit
– GEHWOL-tuotteet

 

Tutustu tuotteisiin ja ota yhteyttä!

Ystävällinen ja kokenut alan edelläkävijä

Elcos Medical Oy:n juuret ulottuvat vuoteen 1924 saakka, jolloin toiminta alkoi. Tuomme maahan ja markkinoimme korkealaatuisia innovatiivisia tuotteita, joita myös huollamme Suomessa. Seuraamme hyvinvointi- ja terveydenhoitoalan kehitystä ja pyrimme tarjoamaan oikeat ja kustannustehokkaat ratkaisut tuotevalikoimamme puitteissa.

Elcos Medical yhteiskuntavastuu

Elcos Medical

Elcos Medical tarjoaa kattavat valikoiman hoitoalan tuotteita. Palvelemme Vantaalta käsin asiakkaita ympäri Suomen. Tilaa tuotteet verkkokaupasta.

Tee tilaus