VADOPLEX impulssipumppu kotihoidon käyttöön esim. haavahoitoon tai turvotuksen hallintaan nyt myös vuokrasopimuksella

Ajankohtaista - VADOPLEX impulssipumppu kotihoidon käyttöön esim. haavahoitoon tai turvotuksen hallintaan nyt myös vuokrasopimuksella

VADOplex AV-impulssipumppu on nyt mahdollista saada kotihoidon käyttöön vuokraussopimuksella/maksusitoumuksella esim. haavanhoidon tehostamiseksi, nekroosin ja syvän laskimotukoksen ennaltaehkäisyyn korkean riskin potilailla, turvotuksen vähentämiseen ala- tai yläraajoissa leikkauksen jälkeen, katkokävelyn tai muiden raajojen verenkiertohäiriöiden aiheuttamien käyttöaiheiden hoitamiseen.

Toimitamme laitteen sairaalaosastolle tai lääkärin määräyksestä suoraan kotiin asiakkaalle. Vuokrahinta sisältää yhden parin jalka- tai käsimansetteja.

Sairaalatekniikan kokenut ja
luotettava edelläkävijä

Elcos Medical Oy:n juuret ulottuvat vuoteen 1924 saakka, jolloin toiminta alkoi. Tuomme maahan ja markkinoimme korkealaatuisia innovatiivisia tuotteita, joita myös huollamme Suomessa. Seuraamme hyvinvointi- ja terveydenhoitoalan kehitystä ja pyrimme tarjoamaan oikeat ja kustannustehokkaat ratkaisut tuotevalikomamme puitteissa.

Lue lisää yrityksemme vaiheista Tilaa tai kysy lisää!