UUTTA GEHWOL Med Sensitive jalkavoide erikoishoito herkälle iholle

Ajankohtaista - UUTTA GEHWOL Med Sensitive jalkavoide erikoishoito herkälle iholle

UUTTA GEHWOL Med Sensitive jalkavoide erikoishoito herkälle iholle

GEHWOL MED SENSITIVE Jalkavoide herkälle iholle.

Herkkä iho ei synny itsestään. Oireet kuten kutina, punaisuus tai kirvelevä iho ovat kuivasta ihosta alkavan reaktion lopputulos.Ilman asianmukaista hoitoa iho menettää suojatoimintonsa. Bakteerit, sienet tai allergeenit läpäisevät ihon. Iho reagoi ärtymällä.

GEHWOL MED SENSITIVE on erikoishoito, joka on erityisesti kehitetty tätä kuivaa ja herkkää ihotyyppiä varten.Päivittäin käytettynä voide lievittä tyypillisiä oireita kuten kutina, kirvelyä vähentää punaisuutta ja uudistaa ihon luonollista mikrofloora.Sen luonnollisten ainesosien avulla voide estää bakteereita, sieniä ja allergeneja leviämästä syvemmälle ihokerroksiin ehkäisten tehokkaasti infektioita.

Voiteen sisältämä Micro Silver BG palauttaa ihon normaalin flooran: Hopeaionit häiritsevät bakteerien ja sienien soluaineenvaihduntaa ehkäisten bakterien ja sienien leviämisen ja ihon luonnollisen mikrobiympäsristön häirintymisen.

GEHWOL MED SENSITIVE hierotaan puhtaille ja kuiville jaloille ja säärille päivittäin aamuin illoin.

Sopii tukihoidoksi diabeteksen, neurodermatiitin, jalka ja kynsisienen hoidossa.

Myyntikoko 75ml ja Ammatti 500m

Sairaalatekniikan kokenut ja
luotettava edelläkävijä

Elcos Medical Oy:n juuret ulottuvat vuoteen 1924 saakka, jolloin toiminta alkoi. Tuomme maahan ja markkinoimme korkealaatuisia innovatiivisia tuotteita, joita myös huollamme Suomessa. Seuraamme hyvinvointi- ja terveydenhoitoalan kehitystä ja pyrimme tarjoamaan oikeat ja kustannustehokkaat ratkaisut tuotevalikomamme puitteissa.

Lue lisää yrityksemme vaiheista Tilaa tai kysy lisää!