Jalkaortoosit

Jalkaortoosivalikoimastamme löytyy ortoosit niin nilkkojen, nilkka- ja jalkapöytämurtumien, akillesjänteen, diabetesjalkojen hoitoon. Ortoosit voivat korvata kipsauksen ja nopeuttavat huomattavasti jalan kuntoutusta. VACO-ortoosi on helppo puhdistaa, irrottaa ja säätää.

Lue lisää tuotteistamme ja tee tilaus!

VACOPED monitoimiortoosi akilles-, nilkka- ja jalkapöytä traumojen operatiiviseen ja konservatiiviseen hoitoon on erittäin tukeva, kevyt ja miellyttävä käyttää. VACOPED-ortoosia voidaan käyttää splinttinä ennen leikkausta, heti leikkauksen jälkeen kipsisidoksen tilalla, kuntoutus kävelyortoosina (walker) ja kevennys-/ suojaortoosina diabetes- / säärihaavahoidossa.

VACOtalus -nilkkatuella saadaan tasainen tuki- ja hoito nilkan alueella. VACOtalus -nilkkatuessa yhdistyvät tehokas tuki ja erinomainen käyttömukavuus.

VACOped Splint teline on helposti ja nopeasti kiinnitettävissä VACOped ortoosiin

Valife yösuoja suojaa vuodevaatteet lialta ja kulumiselta. Suoja sopii VACOped, VACOped Achill, VACOped Diabetic ja VACOcast ortooseille.

SUPRO Splint, säädettävä ja kevyt operaation jälkeen ja immobilisaatioon tarkoitettu säädettävä splintti.

VACOpedes tyhjiöortoosilla hoidetaan esimerkiksi metatarsaalimurtumia, niveljäykistymiä ja vasaravarpaita. Se on helppo asettaa jalkaan ja pitää puhtaana, ja se muokkautuu täydellisesti jalan muotojen mukaan vähentäen kuormitusta ja nopeuttaen paranemista.

VACOped Diabetes ortoosi on suunniteltu jakamaan diabetesjalkaan /-sääreen kohdistuva paine mahdollisimman tasaisesti ja keventämään haava-alueen kuormitusta. Ortoosin tukeva mutta kevyt runko ja tyhjiöpehmytosa takaavat parhaan mahdollisen hoidon.

VACOpedes Diabetes ortoosi on kenkämallinen diabetesortoosi, jossa on samat ominaisuudet kuin VACOped Diabetic ortoosissa, mutta ilman sääritukea.

VACOcast on perusmallinen tyhjiöortoosi nilkka- ja jalkapöytämurtumien hoitoon. VACOcast mallissa on VACOped ortoosin edut, mutta siinä ei ole ROM-toimintoa ja se on varustettu vain yhdellä pehmytvuorella.

VACOankle-nilkkaortoosissa on hyvin istuva, tyhjiömuokattava pehmytosa. Se asettuu tarkasti nilkan muotojen mukaan ja antaa parhaimman mahdollisen tuen.

Tutustu myös Facebook-sivuihimme!