Potilastuolit

Gerlach-potilastuolit on tarkoitettu vaativaan käyttöön ja suunniteltu erityisesti edistämään työergonomiaa monipuolisine säätömahdollisuuksineen.

Uusinta teknologiaa edustava,vaativaan käyttöön tarkoitettu anatomisesti muotoiltu, monipuolisesti ja helposti säädettävä, työergonomiaa edistävä jalkojenhoitotuoli monisäädettävällä kaksiosaisella jalkanojalla. Tuolia voidaan tarvittaessa säätää vaakasuoraan ja Tredelenburg asentoon.

GERLACH Concept F3 Standard yksiosaisella monisäädettävällä jalkanojalla.

GERLACH Concept F2 perushoitotuolimalli on saatavana yksi- (standard) tai kaksiosaisella (Premium) jalkanojalla. Tuolin korkeutta ja istuimen kaltevuutta säädetään jalkakytkimellä ja selkänoja mekaanisesti kaasujousella. Käsinojat ovat kiinteät.

BENTLON Podochair Platimum 65864 tuoli teleskoppinostoalustalla (istuimen korkeuden säätö 55 - 103cm) ja 225kg:n nostokyvyllä edustaa nykyaikaisinta teknologiaa ja on tarkoitettu vaativaan jalkojenhoito ja -terapiakäyttöön.

BENTLON Podochair Platinum Standard 65860 mallissa on kaikki toiminnot ja ominaisuudet kuten Platinum Tele mallissa, mutta tuolissa ei ole teleskoopppialusta.

BENTLON Podochair Gold Rotate jalkojenhoitotuolissa on monipuoliset säätötoiminnot ja käyttöominaisuudet. Tuolin korkeus, selkänojan ja istuimen kaltevuus säädetään jalkakytkimellä / sähkömoottoreilla. Jalkanojien kaltevuus, pituus ja sivuttaissäätö tapahtuu manuaalisesti mekaanisesti/ kaasujousilla.

BENTLON Podo Silver, mukava ja helppokäyttöinen jalkahoitotuoli, kolmella jalkakytkimellä ohjatuilla säätömoottoreilla ja kaasujousilla säädettävillä jalkanojilla.

Tutustu myös Facebook-sivuihimme!