Sininen linja

Gehwol ”siniseen” linjaan kuuluu valikoima erinomaisia jalkahoitotuotteita, jotka läpi vuosikymmenten ovat kuuluneet Gehwol sarjan jalkojenhoidon tukipilareihin. Tästä linjasta löytyy mm. hyvin tunnettu Gehwol Footcream-jalkavoide, joka kovimmankin kuormituksen (esim. vaellus, golf, maraton) yhteydessä suojaa hankaumilta ja rakkuloilta. Lisäksi linjaan kuuluu antiseptinen jalka- ja vartalotalkki, nestemäinen laventelikylpy sekä tuotteita jalka- ja sääriturvotuksen vähentämiseen. Myös tässä valikoimassa on diabeetikoille sopivia voiteita.

Jalkabalsami päivittäiseen käyttöön Riittoisa, kevyt voide jalkojen ihon terveyden ylläpitämiseen. Kosteuttava voide pitää ihon pehmeänä, raikkaana ja tuo jaloille hyvän olon tunteen.

Väsymys, levottomuus ja turvotus Virkistävä jalkavoide lievittää ja ennaltaehkäisee turvotusta sekä vahvistaa pinnallisia hiusverisuonia. Kokeile myös levottomille jaloille ja suonenvetoon. Levitä polveen asti. Ravitseva ja kosteuttava hoitovoide sisältää hamamelista ja pantenolia.

Kuumottaville jaloille Mentoli ja piparminttu viilentää kuumottavia jalkoja välittömästi ja antaa samalla pitkäaikaisen raikkaan tunteen. Nopeasti imeytyvä hoitobalsami ehkäisee kutinaa, virkistää väsyneitä jalkoja ja on verraton lämpimien päivien piristäjä.

Suojavoide hankaumia vastaan Hankaavatko jalkineet, urheilukengät tai rinkka? Kokeile voidetta arkoihin liikavarpaisiin, käsille, hartioille jne. Erikoisvoiteen teho perustuu raaka-aineiden lisäksi voiteen muodostamaan suojakalvoon, joka suojaa ihoa rakkuloita ja hankaumia vastaan. Pehmentää kovaa ihoa.

Kovettumat, väsymys Gehwol Extra on voide kovalle koetukselle joutuville jaloille. Rosmariinin, eukalyptuksen ja kamferin tehoaineet pehmentävät kovettumia ja pitävät ihon pehmeänä. Tehovoide suojaa kylmältä ja rentouttaa väsyneitä, särkeviä jalkoja.

Jalka + kenkä deodorantti Vähentää hien hajua ja raikastaa jalat sekä kengät

Kylmille jaloille Lämpöbalsami vaikuttaa nimensä mukaisesti: Se lämmittää kylmiä jalkoja. Valikoidut vaikutusaineet vilkastuttavat verenkiertoa ja tuottavat miellyttävän lämmöntunteen.

Hikoileville jaloille Laventeli, pantenol ja bisabolol yhdessä virkistävät väsyneitä jalkoja, lieventävät kutinaa ja ennaltaehkäisevät hankaumien syntymistä sekä jalkasientä. Vain muutama suihkautus riittää.

Rauhoittava jalkakylpytiiviste Gehwolin hellävarainen kylpyneste antaa iholle ihanan hoidetun hyvänolon tunteen. Ylellinen laventelikylpy elvyttää verenkiertoa ja aito luonnollinen tuoksu deodoroi ihon raikkaaksi ja virkistää myös mieltä.

Pehmittävä yrttikylpy Kovettumia ja karheaa ihoa tehokkaasti pehmittävä yrttikylpy antaa rasittuneille jaloille uutta puhtia. Samalla kylpy syväpuhdistaa ihohuokosia, lieventää hikoilun haittoja ja raikastaa.

Antiseptinen jalkatalkki Gehwol talkki pitää jalat kuivina ja raikkaina. Tehoaineidensa ansiosta talkki ennaltaehkäisee jalkasientä, hajua ja hankaumia. Sopii myös vartalolle.

Käsivoide päivittäiseen käyttöön Gerlan käsivoide on kosteuttava, suojaava hyvin imeytyvä käsivoide. Tuote sisältää aloe veraa, jojobaöljyä sekä allantoiinia. Tuote sopii erinomaisesti henkilöille, jotka käyttävät päivittäin suojakäsineitä tai pesevät ja desinfioivat kätensä jatkuvasti.

Tutustu myös Facebook-sivuihimme!