Geelisuojat ja -tuet

Gehwol-tuoteperheestä löydät myös laajan valikoiman laadukkaita varvassuojia, varvastuppia, varpaanerottajia, ja suojaputkia, päkiän pehmusteita, vaivaisenluun suojia, vasaravarpaan oikaisijoita ja kantakuppeja. Tutustu ja tilaa!

Geelityyny joustokangasputkessa suojaa esim. nivelessä olevaa hankaumaa tai varpaan välissä olevaa känsää.

Geelivuorattu tuppi suojaa varpaan päätä ja koko varvasta hankaumilta, sekä keventää varpaisiin kohdistuvaa painetta.

Litteä kiilamuotoinen geelierottaja suojaa ahtaita varpaanvälejä hankaumilta ja ehkäisee liikavarpaiden muodostumista varpaiden väliin.

Geelierottaja pitää päällekkäin tai vinottain kasvavat varpaat erillään ja suorassa. Helpottaa kävelemistä. Pakkauksessa mukana talkki.

Geelierottaja pitää päällekkäin tai vinottain kasvavat 1 - 2 varpaat erillään ja suorassa. Helpottaa kävelemistä.

Joustava kangaspäällysteinen geelipehmuste keventää päkiään kohdistuvaa kuormitusta sekä ehkäisee kovettumien muodostumista ja kipua. Tekee kävelemisen helpommaksi.

Keventää vaivaisenluuhun kohdistuvaa kuormitusta. Sukan alla pidettävä pehmeä geelikuppi suojaa ja tukee miellyttävästi.

Erittäin miellyttävän tuntuinen geelipehmuste, joka joustavan silmukan avulla pysyy tukevasti paikallaan. Ehkäisee ihon ärtymistä sekä känsien muodostumista. Lieventää vasaravarpaiden päähän kohdistuvaa painetta, suoristaa vasaravarpaita sekä helpottaa kävelemistä.

Joustava geeliputki suojaa esim. nivelessä olevaa hankaumaa tai varpaan välissä olevaa känsää.

Päkiänpehmuste Polymeerigeelistä. Keventää päkiän kohdalle kohdistuvaa kuormitusta, ehkäisee kipua ja ehkäisee kovettumien syntymistä. Tekee kävelemisen helpommaksi.

Joustava geeliputki vähentää esim. syylien tai känsien aiheuttamaa kipua ja kuormitusta.

Polymeerigeeli Kantakuppi. Keventää kantapäähän kohdistuvaa kuormitusta, ehkäisee kipua. Tekee kävelemisen helpommaksi.

Tutustu myös Facebook-sivuihimme!