Ortoosit

OPED VACO-tyhjiöortoosit ala- / yläraajan ja olkapään operatiiviseen tai konservatiiviseen hoitoon 

VACOped-, VACOped Diabetic, VACOhand sekä CAMO shoulder -ortoosit ovat kevyitä, erittäin tukevia ja toiminnallisia ortooseja, jotka korvaavat usein kipsin ala- ja yläraajojen trauma-, akilles jänne, elektiivi- ja säärihaavahoidossa. Ortoosin säätäminen, muokkaaminen ja irrottaminen on helppoa. Tyhjiöperiaatteella toimiva pehmeä sisäosa muokkautuu kipsisidoksen tapaan tarkasti raajan muotojen mukaan eikä aiheuta ääreisverenkierto- eikä hermostokomplikaatioita. VACO-ortoosi on miellyttävä käyttää ja nopeuttaa huomattavasti paranemista. VACO-ortoosi hoidon alusta loppuun säästää aikaa ja kustannuksia. Toimitamme ortoosit toimipisteestämme Vantaalta koko Suomeen!

Katso muut videot tästä

OPED ortoosivalikoimamme esittely. Erilaisia toiminnallisia ortooseja löytyy niin jaloille, käsille kuin olkapäälle. Pidämme aina huolen, että asiakkaamme osaavat käyttää ortooseja asianmukaisesti ja saavat niistä kaiken hyödyn.

Pyydä hinnasto ja kysy lisää!  

Jalkaortoosivalikoimastamme löytyy ortoosit niin nilkkojen, nilkka- ja jalkapöytämurtumien, akillesjänteen, diabetesjalkojen hoitoon. Ortoosit voivat korvata kipsauksen ja nopeuttavat huomattavasti jalan kuntoutusta. VACO-ortoosi on helppo puhdistaa, irrottaa ja säätää.

Lue lisää tuotteistamme ja tee tilaus!


Valife tarvikkeet helpottavat liikumista ja elämää ortoosin käytön aikana kotona ja ulkona. Valife tarvike on tarkasti suuniteltu ja muotoiltu sopimaan VACO ortoosiin ja valmistettu korkealaatuisista, kestävistä materiaaleista. Valife tuote täydentää VACO ortoosin käyttömukavuutta, edistää hygieniaa ja suojaa ortoosin mekanismeja.  


Käsiortoosien valikoimasta löytyy ranneortoosi, ranne-peukalo-ortoosi, peukalotuki sekä ortoosi sormijännevaurioiden dynaamiseen terapiaan. Ortoosien edut ovat mukautuvuus, joustavuus ja kätevä irrotussysteemi, joka mahdollistaa helposti säädön ja puhdistuksen. Käsiortoosien avulla nopeutetaan huomattavasti ranne- ja peukalovammojen paranemista. Lue lisää tuotteistamme ja tee tilaus!


Olkapää indikaatioiden hoitoon valikoimassamme on kevyt ja helppokäyttöinen CAMOshoulder olkapää ortoosi. Lue lisää CAMOshoulderista ja tee tilaus tai kysy lisää!

Tutustu myös Facebook-sivuihimme!