Hoitokalusteet, -laitteet ja ortopediset tuotteet   

Tuomme maahan ja markkinoimme terveyden- ja sairaanhoitoalan hoitokalusteita, -laitteita, ortopedisia ortooseja, hoitotuotteita ja instrumenttejä. Yrityksemme sijaitsee Vantaalla, josta käsin toimitamme tuotteitamme ympäri Suomen.

Laaja valikoima hoitoalan tuotteita vaativaan käyttöön

Tarjoamme yli 90 vuoden kokemuksella käyttöönne laajan tuotevalikoiman, jonka erikoisosaaminen on kunnia-asiamme. Asiakkaitamme ovat sairaalat, terveys- ja kuntoutuskeskukset, yhteisöt ja hoitoalan yritykset. Ystävälliseen ja kattavaan palveluumme kuuluvat myös käyttökoulutukset ja määräaikais- sekä muut huoltotyöt. Tuotteemme ovat laadukkaita, teknisesti sekä kliinisesti testattuja ja edustavat alan edistyksellisintä huipputasoa. Katso lisää tuotteidemme käytöstä: akillesjänne repeämä, jalan laskimotukoksen hoito ja nilkkamurtuman hoito.

Valikoimaamme kuuluvat

Tutustu tuotteisiin ja ota yhteyttä!  

Ystävällinen ja kokenut alan edelläkävijä

Elcos Medical Oy on toiminut jo vuodesta 1924 alkaen. Edelleen olemme dynaaminen toimija ja pysymme ajan hermolla. Tuomme maahan, markkinoimme  korkealaatuisia innovatiivisia tuotteita ja hyvä sekä ystävällinen asiakaspalvelu on sydämen asia meille.

Lue lisää yrityksemme vaiheista!

Nyt sterilointitoimenpiteet asiallisesti kuntoon Prestige 2100 pienautoklaavilla tarjoushintaan 680€ alv 0%

Hoida nyt instrumenttien steriloinnin kerralla kuntoon. Nyt voit ostaa helppokäyttöisen, varman ja laadukkaan Prestige 2100 pöytäautoklaavin... Lue lisää »

Tutustu myös Facebook-sivuihimme!