GERLACH jalkahoito­laitteet, laatua ja tehokkuutta

Gerlach-jalkahoitolaitteet valmistetaan Saksassa ja kuuluvat markkinoiden luotettavimpiin ja tehokkaimpiin. Valikoimaamme kuuluvat erilaiset imuriporat, nesteporat, direktiivien mukaiset sterilaattorit ja ultraäänipuhdistimet. Toimitamme tuotteet Vantaalta asiakkaillemme ympäri Suomea. Koulutamme asiakkaat laitteiden käyttöön ja huolehdimme myös huollosta!

GERLACH turboimurilla varustetut jalkahoitoporamme ovat tehokkaita, kevyitä, hygieenisiä ja mahdollisimman hiljaisia. Valikoimassa on myös kannettava laukkumalli ja kuljetuskärryt kotikäyntejä varten. Tutustu imuriporiin ja kysy lisää tarvittaessa!


Vaativaankin käyttöön sopivat nesteporat edustavat lujaa saksalaista laatua ja tehoa. Valikoimassa myös kotikäynteihin tarkoitetut kantolaukut ja kärryt. Lue lisää!


Autoklaavit ja kuumailmasterilisaattori takaavat välineiden hygieenisyyden tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Tutustu malleihimme ja kysy lisää!


GERLACH PODO ultraääniuhdistimet ovat laadukkaita ja nykyaikaisia monitaajuuslaitteita. Puhdistimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ne ovat kestäviä, tehokkaita ja helppokäyttöisiä. Tutustu tarkemmin puhdistimiimme ja tee tilaus!

Tutustu myös Facebook-sivuihimme!