Jalkahoitotuolit, työasemat ja muut jalkahoito­kalusteet

GERLACH ja BENTLON hoitotuolit, työasemat, jalkaporat, valaisimet, instrumentit, poranterät ja muut lisävarusteet jalkahoitoon ovat eurooppalaista tekoa, joka takaa laadun, työergonomian ja helppokäyttöisyyden sekä varman kotimaisen huoltopalvelun. Toimitamme tuotteita Vantaalta koko Suomeen.

Gerlach-potilastuolit on tarkoitettu vaativaan käyttöön ja suunniteltu erityisesti edistämään työergonomiaa monipuolisine säätömahdollisuuksineen.


Gerlach-hoitajantuolit ovat tukevia, kehon liikkeitä myötäileviä, ergonomisia ja muotoilultaan houkuttelevia. Tutustu valikoimaan!


Gerlach-työasemavalikoimasta löytyy monipuoliset työasemat vaativaankin jalkojenhoitotyöskentelyyn. Työasemat on suunniteltu sekä hoitajaa että potilasta ajatellen – erittäin hygieenisiksi, toiminnaltaan käteviksi ja ergonomisiksi sekä hiljaisiksi. Tutustu erilaisiin työasemiin!


Tyylikkäät, tehokkaat ja portaattomasti säädettävät työvalaisimet on varustettu 13 tai 17 cm suurennuslinsseillä. Valikoimassamme on myös kannettavat valaisimet kotikäynteihin! Lue lisää ja tilaa!


Jalkatukitelinevalikoimassamme on tällä hetkellä kätevä, kokoontaitettava jalkatuki sekä helposti siirreltävä jalkakylpyvati ja -teline. Lue lisää ja tilaa!

Hoitotuolit Vantaa

Tutustu myös Facebook-sivuihimme!