Laatuinstrumentit jalkojenhoitoon

Meiltä voit ostaa laadukkaita, lääkintäteräksestä valmistettuja Aesculap leikkureita ja instrumentteja ammattimaiseen jalkojenhoitoon. Instrumenttivalikoimaamme kuuluvat leikkurit, sondit, veitset, poranterät ja pinsetit ym. Tuotteet on valmistettu Saksalaisesta ruostumattomasta lääkintäterästä, joka tekee niistä erittäin kestäviä, pitkäikäisiä, hygieenisiä ja tehokkaita. Oikea materiaali ja tarkka, valvottu valmistusprosessi on paras tae erinomaisen hyvälle instrumenttiostokselle.   

Valikoimastamme löytyvät erilaiset leikkurit kynsien, kovettumaihon ja ihokudoksen leikkaamiseen. Leikkurit ovat ruostumatonta- tai lääkintäterästä. Tutustu ja tilaa!


Sondivalikoima pitää sisällään kestäviä ja laadukkaita, lääkintäteräksestä valmistettuja tutkimus- ja puhdistusinstrumentteja sekä kynsiuurreviiloja. Tutustu ja tilaa!


Laadukkaat ja steriilit veitsenvarret ja -terät vaativaankin työskentelyyn. Valikoimassa myös ongelmajäterasia, jossa säilytät käytetyt terät turvallisesti. Tutustu ja tilaa!


Valikoimassa timantti- ja metalliterät sekä rullukat, kätevä aloittelijan poranteräsetti yleisimpiin jalkaongelmiin sekä teräteline ja poranterän otin. Tutustu ja tilaa!


Pinsettejä löytyy terävä- ja leveäkärkisinä. Kaikki pinsetit ovat lääkintä- tai ruostumatonta terästä, taaten tuotteiden kestävyyden ja hygieenisyyden. Tutustu ja tilaa!

Tutustu myös Facebook-sivuihimme!