Monipuoliset ihonhoitolaitteet ammattikäyttöön

Meiltä saat korkealaatuiset, tarkasti testatut ihonhoitolaitteet kuten esimerkiksi ultraääni-, mikrovirta-, lämpöhoito- ja karvanpoistolaitteet sekä sterilaattorit ja työvalaisimet. Toimipaikastamme Vantaalta toimitamme tuotteita kauneuden- ja terveydenhoitoalan asiakkaillemme ympäri Suomen.

Pyydä hinnasto ja kysy lisää – palvelemme mielellämme!  

Tutustu myös ihonhoitokalusteisiin ja ihonhoitotuotteisiin sekä Hairaway-vahoihin!

BENTLON perushoitolaitteet ovat luotettavaa Hollantilaista tekoa 2/5 vuoden takuulla. Laitteita voidaan käyttää yksittäin tai liittää esimerkisksi Soft Steamer höyryttimiin. Peruslaitetoiminnat ovat kuorinta-/ harja-, iontoforesi-, HF-suurtaajus-, spray- ja imuhieronta.

  


Kauneudenhoidon ja esteettisen plastiikkakirurgian yhteydessä käytettävät ultraäänilaitteemme on varta vasten kehitetty toimimaan juuri oikeassa kudossyvyydessä, ultraäänitaajuudella ja varustettu tarkoitukseen oikean kokoisilla hoitoantureilla nopeimman ja tehokkaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Laitteilla hoidetaan määrätty ihoalue vähintään kaksi kertaa nopeammin verrattuna tavanomaiseen fysikaaliseen hoitamiseen tarkoitettuun yksipäiseen ultraäänilaitteeseen.


MAX7+ Led hoitolaite skannaavalla monivärivalopaneelilla ja 16 esiasennetulla hoito-ohjelmalla ja kuudella manuaalisesti säädettävällä väriaallonpituudella antaa hoitajalla ainutlaatuisen mahdollisuuden  vaikuttaa ihokudokseen rauhoittavasti, korjaavasti, desinfioivasti, stimuloivasti ja uudistavasti.   


DICROTONE, SKINSKOP ja SKINTONE kasvojen ja vartalon silotus- ja kohotusmenetelmät

Dr. Axel Bernhardin vuonna 1985 kehittämä hyvin rentouttava alkuperäinen kasvojen ja vartalon ”veitsetön” mikrovirtakohotusmenetelmä on vuosien saatossa edelleen kehittynyt yksi kauneudenhoitoalan tehokkaammaksi pehmeän ”kauneuskirurgian” hoitomuodoksi.

Axel Bernhardin uusin saavutus, täysin automaattisesti toimiva DOCROTONE monielektrodinaamio-järjestelmä kasvoille ja vartalolle antaa mikrovirtahoidolle aivan uuden, vielä tehokkaamman ulottuvuuden, niin hoidollisten tulosten, kuin myös hoitotyön puolesta.

SKINSKOP, SKINTONE ja DICROTONE laitteet ovat esteettisten mikrovirtahoitojen edelläkävijän laatua takaavia tuotemerkkejä, jotka tunnetaan ammattipiireissä ympäri maailman.


STEREX SX Blend laitteessa on kolme karvankanpoistoon lopullisesti vaikuttavaa toimintoa, diatermia- eli korkeataajuinen vaihtovirta, elektrolyysi eli tasavirta ja Blend -sekoitusvirta, jossa yhdistyvät määrätyssä suhteessa edellä mainitut virtamuodot. Riippuen karvankasvusta ja yksilöllisistä olosuhteista ja voidaan näistä epilaatiomuodoista kulloinkin valita paras mahdollinen hoitotapa. STEREX laitteella voidaan karvanpoiston lisäksi poistaa laajentuneita hiussuonia, miiliumeja ja pienikokoisia syyliä. STEREX laitteet ja erikoisneulat ovat Englantilaisen STEREX Ltd:n merkkituotteita.    

 

 


Helppokäyttöiset, vahvarakenteiset ja kestävät Ranskalaiset lämpöhoitopeitteet ja -naamiot ovat vaativaan kosmetologiseen, terapeuttiseen ja SPA- käyttöön tarkoitetut erikoistuotteet. Kaikki tuotteet ovat palamattomasta, hygieenisestä Bio-Proof® muovikankaasta, M1 luokka, ja varustettu ylikuumenemista estävillä tunnistimilla. Valitse tarpeen mukaan FreeSlim, BodySlim, ThalaSlim, HeatMask tai HeatMitt lämpöhoitotuote.  


BENTLON lämmittimet on tarkoitettu kasvopyhkeiden lämmittämiseen. Riippuen kaapin koosta voidaan laitteessa lämmittää 8 - 50 pyyhkeitä.  


BENTLON kuumailmasterilaattori ja UVC -desinfektori on tarkoitettu kosmetologiseen käyttöön. Kuumailmasterilaattori soveltuu esim. pinsettien, komedokärkien, leikkureiden ym. metalli-instrumenttien kuivasteriloimiseen. BENTLON UVC desinfektiokaappi tehostaa / ylläpitää esidesinfioitujen instrumenttien / tarvikkeiden desinfiointitasoa. UVC desinfiointi soveltuu myös muovien ja helposti sulavien materiaalien pintadesinfiointiin.   

Muut sterilaattorit, katso jalkahoitolaitteet

  


Valaisinvalikoimassamme on energiasäästö-loistevaloputkilla varustettuja suurennus-/ työvalaisimia, Led -kohdevalasimia ja muita erikoisvalasimia. Valitse tästä oikea valaisin tarpeen mukaan. 

Tutustu myös Facebook-sivuihimme!