GEHWOL-tuotteet jalkojen terveydeksi

Edustamamme tunnetusti korkealaatuiset GEHWOL -jalkahoitotuotteet ovat saksalaisen Eduard Gerlach GmbH perheyrityksen valmistamia.  Eduard Gerlach GmbH on maailman vanhin jalkahoitovoiteita teollisesti valmistava yritys, jota perustettiin rohdoskauppias Eduard Gerlach toimesta vuonna 1868 (rohdoskauppa). Vuonna 1882 toi Eduard Gerlach ensimmäisenä maailmassa markkinoille kehittämänsä E.Gerlach´s Präservativ Cream voiteen, jota valmistettiin teollisesti suurissa erissä. Tästä lähti GEHWOL tuotteiden voittokulkue kehittymään Saksassa ja myöhemmin myös maailmanvaltaisena menestystarinana ammattimaisen jalkojenhoidon alalla. Eduard Gerlach GmbH on tänä päivänä alan markkinajohtaja Saksassa ja vie GEHHWOL tuotteiden lisäksi jalkahoitolakalusteita ja -laitteita yli 40 maahan.

Laajasta GEHWOL valikoimasta, Fusskraft-, Med-, SoftFeet- ja Sininen linja, löytyy kosteutta ja rasvapitoisuutta ylläpitäviä, hoitavia, desinfioivia, suojaavia ja raikastavia dermatologisesti testattuja tuotteita jalkojen vaikeidenkin iho-ongelmien hoitoon. Virallisena maahantuojana ja edustajana Suomessa palvelemme päämiehemme tuella kokonaisvaltaisesti Vantaalta käsin koko Suomen talousalueella.

Tervetuloa GEHWOL jalkahyvinvoinnin maailmaan.

Gehwol Med -tuotelinja on tarkoitettu jalkojen vaikeiden iho-ongelmien hoitoon. Med-tuotevalikoimasta löytyy varma apu kovettumien, halkeamien, hilseilevän, hauraan, kuivan ja kosteusköyhän ihon, hikoilun, varvasvälihautumien, kynsivallitulehdusten sekä kynsisienen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja sopivat myös diabeetikoille.


Gehwol ”siniseen” linjaan kuuluu valikoima erinomaisia jalkahoitotuotteita, jotka läpi vuosikymmenten ovat kuuluneet Gehwol sarjan jalkojenhoidon tukipilareihin. Tästä linjasta löytyy mm. hyvin tunnettu Gehwol Footcream-jalkavoide, joka kovimmankin kuormituksen (esim. vaellus, golf, maraton) yhteydessä suojaa hankaumilta ja rakkuloilta. Lisäksi linjaan kuuluu antiseptinen jalka- ja vartalotalkki, nestemäinen laventelikylpy sekä tuotteita jalka- ja sääriturvotuksen vähentämiseen. Myös tässä valikoimassa on diabeetikoille sopivia voiteita.


Gehwol Fusskraft linja on monipuolinen, vain ammattikäyttöön ja jälleenmyyntiin tarkoitettu, eteerisiä öljyjä sisältävä tuotelinja. Valikoimaan kuuluu mm. kosteusköyhän ja kuivan ihon hoitoon tarkoitetut voiteet sekä kylmien, kuumottavien, turvonneiden ja levottomien jalkojen hoitotuotteet. Hoitavat deodorantit ja granulaattikylvyt kuuluvat myös valikoimaan. Tuotevalikoimassa on myös useampi diabeetikoille sopiva voide.


Gehwol-tuoteperheestä löydät myös laajan valikoiman laadukkaita varvassuojia, varvastuppia, varpaanerottajia, ja suojaputkia, päkiän pehmusteita, vaivaisenluun suojia, vasaravarpaan oikaisijoita ja kantakuppeja. Tutustu ja tilaa!


Gehwol-tuotteisiin kuuluu myös erilaisia hohkakiviä ja jalkaraspeja sekä kuormitusta pienentäviä huoparenkaita. Tutustu ja tilaa!

Gehwol logo

Tutustu myös Facebook-sivuihimme!