Kauneudenhoitolaitteet ja hoitotuotteet Vantaalta koko Suomeen

Tuomme maahan ja markkinoimme kauneudenhoitolaitteita, -kalusteita ja -erikoishoitotuotteita vaativaan ammattikäyttöön. Yrityksemme sijaitsee Vantaalla, Silvolan alueella, jossa on helppo käydä asioimassa ja josta käsin toimitamme tuotteitamme ympäri Suomen.

Tervetuloa www.elcosmetologi.com kauneudenhoitoalan kotisivuillemme, josta helposti löydät tarvitsemasi kasvojen-, vartalon- ja jalkojenhoidon luotettavat merkkituotteet

Elcos Medicalin kaikki tuotteet näet täältä.

Korkealaatuiset ihon- ja jalkojenhoitolaitteet, -kalusteet ja -erikoistuotteet

Pitkäaikainen toimintamme ja vankka alan kokemus hoitolaitteiden ja -kalusteiden kehittäjänä ja maahantuojana takaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokonaispalvelun. Tuotteemme ovat ensiluokkaisia, testattuja ja erittäin pitkäikäisiä. Tuotemerkkejämme ovat mm. BENTLON, GERLACH, ADM ja Sterex. Käyttökoulutus ja Help-desk palvelu kuuluu aina tuotteen hintaan ja huolehdimme laitteiden huollosta. Ihonhoitoalan valikoimaamme kuuluvat

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös:

Tutustu tuotteisiin ja ota yhteyttä!

Dynaaminen ja kokenut alan edelläkävijä

Elcos Medical Oy on vuodesta 1924 toiminut perheyritys. Olemme dynaaminen ja ammattitaitoinen toimija ajan hermolla. Tuomme markkinoille uusia innovatiivisia tuotteita. Lue lisää yrityksemme vaiheista!

26.1.2018

UUTTA GEHWOL Med Sensitive jalkavoide erikoishoito herkälle iholle

GEHWOL MED SENSITIVE Jalkavoide herkälle iholle. Herkkä iho ei synny itsestään. Oireet kuten kutina, punaisuus tai kirvelevä iho ovat... Lue lisää »

Tutustu myös Facebook-sivuihimme!