UUTTA!!

Uusi vaahtovoide GEHWOL Med linjaan

Med pika hoitovaahto on tarkoitettu normaalin ja kuivan ihon kosteuttamiseen.

Vaahdon sisältämä 4-kertainen Hydro komplex yhdistää neljä tehokasta, kosteuttavaa ainesosaa. Helokkiöljyn, turvekasviuutteen, urean, ja avokadoöljyn.

GEHWOL Med pikahoitovaahto imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta. Pieni määrä vaahtoa riittää hyvin. Jalkojen ihosta tulee sileä hyvin hoidettu ja miellyttävän tuntuinen.

Tuote on:  Dermatologisesti testattu, Ilman Parabeenejä, Ilman PEG emulgointiaineita, Ilman silikoniöljyä, Hajustamaton, Tarkoitettu myös diabeetikoille.

Myyntikoko 125 ml

Uutiset

UUSI GEHWOL Med Express Foam

10.8.2018

Uusi vaahto voide GEHWOL Med linjaan GEHWOL Med pika hoitovaahto on tarkoitettu normaalin ja kuivan ihon kosteuttamiseen. Vaahdon sisältämä 4-kertainen Hydro komplex yhdistää neljä tehokasta, kosteuttavaa ainesosaa. Helokkiöljyn... Lue lisää »

UUTTA GEHWOL Med Sensitive jalkavoide erikoishoito herkälle iholle

26.1.2018

GEHWOL MED SENSITIVE Jalkavoide herkälle iholle. Herkkä iho ei synny itsestään. Oireet kuten kutina, punaisuus tai kirvelevä iho ovat kuivasta ihosta alkavan reaktion lopputulos.Ilman asianmukaista hoitoa iho menettää suojatoimintonsa... Lue lisää »

Uudet OMEGA LED suurennus- / työvalaisimet nyt myynnissä.

24.2.2017

Uudet OMEGA 8,  7 ja 5 LED malliset suurennus- / työvalisimet ovat nyt varastossamme. Valaisimissa on tukeva, joka suuntaan säädettäva valaisinkuvun nivelöinti, valaisinrungon käyttöiän kestävät tehokkaat Led valodiodit, säädettävä... Lue lisää »

VACOped tyhjiöortoosilla nilkka- tai akillesjännevamma kuntoon nopeammin

26.8.2016

VACOped tyhjiöortoosi (kävelyortoosi) on valloittanut Saksan ja Sveitsin kipsausmarkkinoita. Yli 90% nilkka-, jalka- ja akillesjänne traumojen yhteydessä, operatiivinen / konservatiivinen hoito, käytetään VACOped tai VACOpedes ortoosia. VACO... Lue lisää »

VADOPLEX impulssipumppu kotihoidon käyttöön esim. haavahoitoon tai turvotuksen hallintaan nyt myös vuokrasopimuksella

26.8.2016

VADOplex AV -impulssipumppuhoitoa on nyt myös saatavana kotihoidon käyttöön 3 kk vuokrasopimuksella / maksusitoumuksella esim. haavahoidon tehostamiseksi, nekroosin ja syvä laskimotukoksen ennaltaehkäisyyn suuren riskin potilailla, turvotuksen... Lue lisää »

Tutustu myös Facebook-sivuihimme!