UUTTA!!

GEHWOL MED SENSITIVE Jalkavoide herkälle iholle. 

Nyt tutustumishintaan!!

Herkkä iho ei synny itsestään. Oireet kuten kutina, punaisuus tai kirvelevä iho ovat kuivasta ihosta alkavan reaktion lopputulos.Ilman asianmukaista hoitoa iho menettää suojatoimintonsa. Bakteerit, sienet tai allergeenit läpäisevät ihon. Iho reagoi ärtymällä.

GEHWOL MED SENSITIVE on erikoishoito, joka on erityisesti kehitetty tätä kuivaa ja herkkää ihotyyppiä varten.Päivittäin käytettynä voide lievittä tyypillisiä oireita kuten kutina, kirvelyä vähentää punaisuutta ja uudistaa ihon luonollista mikrofloora.Sen luonnollisten ainesosien avulla voide estää baktereita, sieniä ja allergeneja leviämästä syvemmälle ihokerroksiin ehkäisten tehokkaasti infektioita.

Voiteen sisältämä Micro Silver BG palauttaa ihon normaalin flooran: Hopeaionit häiritsevät bakteerien ja sienien soluaineenvaihduntaa ehkäisten bakterien ja sienien leviämisen ja ihon luonnollisen mikrobiympäsristön häirintymisen.

GEHWOL MED SENSITIVE hierotaan puhtaille ja kuiville jaloille ja säärille päivittäin aamuin illoin.

Sopii tukihoidoksi diabeteksen, neurodermatiitin, jalka ja kynsisienen hoidossa.

Myyntikoko 75ml ja Ammatti 500ml

Nyt sterilointitoimenpiteet asiallisesti kuntoon Prestige 2100 pienautoklaavilla tarjoushuintaan 680€ alv 0%

12.2.2018

Hoida nyt instrumenttien steriloinnin kerralla kuntoon. Nyt voit ostaa helppokäyttöisen, varman ja laadukkaan Prestige 2100 pöytäautoklaavin edulliseen tarjoushintaa 720 € alv 0%. Tarjouspaketti sisältää sterilointikorin ja... Lue lisää »

Tutustu myös Facebook-sivuihimme!