UUTTA!!

GEHWOL MED SENSITVE Jalkavoide herkälle iholle.

Herkkä iho ei synny itsestään. Oireet kuten kutina, punaisuus tai kirvelevä iho ovat kuivasta ihosta alkavan reaktion lopputulos.Ilman asianmukaista hoitoa iho menettää suojatoimintonsa. Bakteerit, sienet tai allergeenit läpäisevät ihon. Iho reagoi ärtymällä.

GEHWOL MED SENSITIVE on erikoishoito, joka on erityisesti kehitetty tätä kuivaa ja herkkää ihotyyppiä varten.Päivittäin käytettynä voide lievittä tyypillisiä oireita kuten kutina, kirvelyä vähentää punaisuutta ja uudistaa ihon luonollista mikrofloora.Sen luonnollisten ainesosien avulla voide estää baktereita, sieniä ja allergeneja leviämästä syvemmälle ihokerroksiin ehkäisten tehokkaasti infektioita.

Voiteen sisältämä Micro Silver BG palauttaa ihon normaalin flooran: Hopeaionit häiritsevät bakteerien ja sienien soluaineenvaihduntaa ehkäisten bakterien ja sienien leviämisen ja ihon luonnollisen mikrobiympäsristön häirintymisen.

GEHWOL MED SENSITIVE hierotaan puhtaille ja kuiville jaloille ja säärille päivittäin aamuin illoin.

Sopii tukihoidoksi diabeteksen, neurodermatiitin, jalka ja kynsisienen hoidossa.

Myyntikoko 75ml ja Ammatti 500ml

Uutiset

Uudet OMEGA LED suurennus- / työvalaisimet nyt myynnissä.

24.2.2017

Uudet OMEGA 8,  7 ja 5 LED malliset suurennus- / työvalisimet ovat nyt varastossamme. Valaisimissa on tukeva, joka suuntaan säädettäva valaisinkuvun nivelöinti, valaisinrungon käyttöiän kestävät tehokkaat Led valodiodit, säädettävä... Lue lisää »

VACOped tyhjiöortoosilla nilkka- tai akillesjännevamma kuntoon nopeammin

26.8.2016

VACOped tyhjiöortoosi (kävelyortoosi) on valloittanut Saksan ja Sveitsin kipsausmarkkinoita. Yli 90% nilkka-, jalka- ja akillesjänne traumojen yhteydessä, operatiivinen / konservatiivinen hoito, käytetään VACOped tai VACOpedes ortoosia. VACO... Lue lisää »

VADOPLEX impulssipumppu kotihoidon käyttöön esim. haavahoitoon tai turvotuksen hallintaan nyt myös vuokrasopimuksella

26.8.2016

VADOplex AV -impulssipumppuhoitoa on nyt myös saatavana kotihoidon käyttöön 3 kk vuokrasopimuksella / maksusitoumuksella esim. haavahoidon tehostamiseksi, nekroosin ja syvä laskimotukoksen ennaltaehkäisyyn suuren riskin potilailla, turvotuksen... Lue lisää »

Tutustu myös Facebook-sivuihimme!